Животът е по-силен от всичко! Кака Лара проговори: Здрава съм! Победих шантава диагноза

кака лара

Безспорно една от най-тъжните новини на изминалата година беше, когато през месец май любимата на всички Кака Лара разказа, че е болна от рак.

„Месец май се оказа едно голямо приключение и едно истинско пътуване. Буквално беше влакчето на ужасите. Спомням си, че месецът започна с преглед на 2 май. След това трябваше спешно да отида на ядрено-магнитен резонанс, като въобще не очаквах, че ще се стигна до там. Мина се през категоричната диагноза, че това е рак и човек трябва да си смени приоритетите в ежедневието“, разказа Лара Златарева в ефира на Нова.

„При всички случаи, мисля, че ако не бях попаднала в ръцете на лекари като доцент Седлоев и доктор Спиридонов, нямаше да мога да издържа на цялата тази лудост. Но в крайна сметка се стигна до там, че най-сигурният вариант е операция и, когато премине всичко това, да сме сигурни, че всичко вече е наред. Диагнозата след операцията се оказа псевдо ангиоматоза. Общо взето финалът на тази история е положителен, но много поучителен. Днес вече съм по-добре – по-скоро психически, защото физически минах през това изпитание, но психически беше много натоварващо, наистина заради тази шантава диагноза“, сподели актрисата.

По думите ѝ докато чакала пред кабинетите на лекарите се запознала с много жени, част от които нямали нейния късмет да чуят тази диагноза.“След преживения страх се оказа, че диагнозата не е рак. След операцията вече съм здрава. И искам да кажа на всички хора, които преминават през това, да не губят надежда. Защото, говорейки с лекарите, се оказа, че тази диагноза все по-често се появява. Наричаме я „диагноза артист, който имитира рак“, посочи Кака Лара.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ