Писъци огласиха Кюстендил! Баща опита да вземе детето си, гаджето на майката извади пистолет и стана страшно

полиция 2

На 1 януари, около 2.00 ч, е възникнал инцидент пред жилищен блок на ул. „Раковски“ в Кюстендил, в сигнала до полицията е съобщено, че са възпроизведени изстрели, съобщиха от полицията.

Пристигналият на място автопатрул е установили участниците в инцидента – 29-годишен кюстендилец със свои приятели решил да вземе непълнолетното си дете, което живее с майка си, предава Блиц. По време на разпрата мъжът, който живее на семейни начала с майката, е възпроизвел изстрели с газов пистолет, законно притежаван. Пистолетът е иззет с протокол за доброволно предаване.

Пострадал е един от приятелите на бащата – с 6 шева на главата е, след оказаната му медицинска помощ е освободен за домашно лечение. С охлузни рани е и стрелецът, раните са обработени от медицински екип и е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. Той е 42-годишен и е от Ямбол. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ