Блатечки удари десетката с новата жена. Актьорът призна: Казва се Елеонора Янакиева, дава ми всичко

асен блатечки

,,Ревността е най-безсмислената емоция, единственото, което прави, е да разрушава“, твърди актьорът Асен Блатечки в интервюто си за рубриката „Интересните“, България днес.

Ето и акценти от разговора:

– Г-н Блатечки, разкажете за последния сериал, в който участвахте – „Клетка“ по Нова тв. Там сте добър герой, а сме свикнали да виждаме в образа на лошото момче.

– Много се надявам „Клетка“ да има втори сезон. В него играя психолог. Консултант ми беше един от най-добрите ми приятели и полицейски психолози. Много исках да „вляза в неговите обувки“ и доста дълго време се подготвях за ролята. Екипът, с който снимах също беше на изключително ниво.

– Според доц. Неделчо Стойчев, един от най-успешните ни криминални психолози, 70% от хората, били в затвора за провинение, като излязат навън не успяват да се специализират и след време пак се връщат там. При жените различно ли е?

– Вярно е, че в сериала показваме женския затвор повече от мъжкия. Говорил съм с Тодор Тодоров, психолога на тази тема. Много е трудно, почти невъзможно за тези хора да се социализират. Но аз познавам такива, които са се „поправили“ и са успели да се нагласят в живота.

– Може би не са били убийци?

– Е, да не бяха убийци.

– Петър Дънов казва, че ако един затворник една година яде основно жито и не яде месо, характерът му ще се промени към добро.

– Това със сигурност важи не само за затворниците, за всички. Но аз постоянно ям месо и не съм агресивен. От известно време правя един лечебен глад, Мария Сапунджиева ме насоче към него. Правилно гладуване под наблюдението на нутрициониста Георги Гайдурков. Така си прочиствам организма. Но смятам, че всичко в живота е хубаво, когато е балансирано.

– А как вие се борите с агресията, как възпитавате децата си?

– То с говорене и забрани не става тази работа, децата се възпитават с пример. Аз като цяло имам много дебели нерви и много трудно избухвам за каквото и да било, трябва много да ми прелее чашата, за да избухна в този смисъл, че да не може да се стои до мен или да агресирам. И двете ми деца са спокойни, миролюбиви и усмихнати същества.

– Всичко ли им купувате, ето Борил се оплака, че не искате да му купите айфон?

– Ха-ха-ха, ами и кака му искаше в първи клас айфон и й казах, че докато не стане на 12 години няма да й купя телефон. И не ми е за парите този подарък, а защото ми се струва страшна парвенющина да купиш на 7-годишно дете телефон, който струва 3000 лева. Това е голяма глупост, така не се възпитава.

– Какво мислите за хилаурона, който напоследък си слагат и мъже, и жени в актьорската професия, а и не само?

– Струва ми се много глупаво, особено за актьори, тъй като хората най-малко знаят истинската ти възраст. А и ние работим с тялото, с лицето, не можеш да го движиш правилно, да внушаваш емоции с него. Не осъждам никой, разбира се, но не съм фен на това.

– Има ли жени, които не ви харесват изобщо?

– Е има, разбира се. Красотата е изключително важна, но тя не е само външна. За да ти направи някакво впечатление жена, тя трябва да има и какво да каже, да притежава чувствителност, интелект, всички тези неща, но първото е красотата.

– Имате нова жена, коя е тя?

– Да, имам жена до себе си, казва се Елеонора Янакиева. Тя ми дава всичко, от което имам нужда в момента.

– Ако тя поиска да сключите брак?

– Не знам, аз малко не го разбирам това с брака. Изглежда ми особен този акт на подписване – като застраховка, да подпишем, за да може ако тръгнеш да се развеждаш да ти взема половината имущество, глупаво е. Но не съм против брака. Просто моите жени не са искали брак, иначе със сигурност бих го направил.

– С ревността имате ли проблем?

– Имал съм, разбира се, кой не е имал. Това е най-безсмислената емоция, която съществува у човека, защото единственото, което прави, е да разрушава. Нищо градивно няма в ревността.

– За какво мечтаете през 2024 г.?

– Да направя поне един филм. Засега съм планирал и чуждестранни звезди да участват в него. Иначе да сме здрави всички и да е спокойно в страната ни. Дай Боже да се случи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ