Пловдивчанин изсипа камион със смет на оживен булевард

plovdivchanin-izsipa-kamion-sas-smet-499

Пловдивчанин спипа в крачка свой съгражданин, извършил грозна проява. Мъж с товарен автомобил, който изхвърля цяла каросерия със смет край булевард в града, попадна на видео.

Наглата проява е извършена посред бял ден на бул. „Александър Стамболийски“ 81.

На кадрите се вижда как човекът спира камиончето до казана, вдига платформата, откъдето се изсипва голяма голичество боклук. И преди това покрай казана има купчина разпилени боклуци, а заснетата проява дава насока за вероятната причина как се е озовала там.

Още повече, че мъжът, дал гласност на случая, разказа, че на това място същият човек системно замърсява.

На кадрите не се вижда номерът на въпросното превозно средство. Няма данни по случая да е подаден сигнал до органите на реда.

Припомняме, че само преди ден кметът Костадин Димитров поиска оставките на шефа на ОП „Чистота” Димитър Георгиев и неговия заместник Николай Георгиев. Причината е липсата на подобрение в почистването на града, преливащите контейнери и купчините с боклуци около тях.

За съжаление някои пловдивчани също дават своя принос, създавайки допълнителни проблеми с почистването, за да запазят личния си комфорт.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ