Костадин беснее в мрежата: До 10 години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава

payimage-606727

В момента България вече е на трето място по подадени заявления от нелегални емигранти за убежище. С приетите от правителството ни условия за влизане в Шенген за броени месеци ще станем първата държава в ЕС, което ще ни превърне в най-големия бежански лагер в света. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в пост в социалната мрежа във фейсбук, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му предвид малкото и постоянно намаляващо население на страната, това „ще доведе и до бърза и необратима подмяна на населението на България“.

„С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава“, коментира още Костадинов.

Той посочва, че на 9 юни има избори за европейски парламент. „Спечелим ли тези избори, заедно с нашите съюзници в другите европейски държави ще премахнем тази политика, ще екстрадираме нелегалните емигранти и ще прекратим влизането на каквито и да е хора престъпно през границата ни. Изборът е в ръцете на българския народ.“, написа още Костадин Костадинов, председател на „Възраждане“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ