Шеф Петров размаза свои колеги: Тарикати посредствени, чувствам се обиден! Лъскаво отвън, а отвътре…

шеф петров

Атрактивният топ готвач шеф Борис Петров „зашлеви звучен шамар“ на колегите си готвачи в комплекс „Пирин голф“ край Разлог място, което е притегателен център за политици, бизнесмени, и хора от висшия управленски ешалон, заради красивата природа и възможността в приятна обстановка да поиграят голф.

Шеф Петров, пословичен с острия си език и точните си квалификации, не пожали „изискания вкус и претенциозност “ на множеството клиенти на голфа, и буквално размаза комплекса, удряйки безпощадно по готвачите и обслужващия персонал. Ето какво написа на страницата си шеф Петров:

Пирин голф Кънтри Клуб място за снимки, Единствено!!!!

Решихме да си направим празничен обяд в ресторанта с най-големи претенции на юг от Благоевград. Голяма грешка!?

Всъщност мястото е разкошно, красиво. Но всичко до там. Сядаш на масата и започват проблемите. Още от управителя, подстриган като борец с кисела муцуна, нареждащ на висок тон по персонала. Храната е директно за кофата.

Толкова посредствено е всичко, че няма как да го опиша. Иначе на обяд на 31-ви си заобиколен от цялата „Гъзария“ на България, Политици и Бизнесмени и Евро

Програми -тарикати, абе всички.

Знаете ли какво си мисля, че тези хора които обядват там заслужават точно това. Нищо Повече! Трябва спешен, нов мениджмънт, далече от фамилията.

Оцеляват единствено защото публика е от горно просочената прослойка, които имат критерий само за пари, но нищо друго, иначе са Чао!

Най-Скапаното място което съм ял някога!

Чувствам се обиден!

Лъскаво отвън. Гнило отвътре…., написа Петров, провокирайки разнопосочни коментари под поста си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ