Брутална агресия в НАП-Русе. Мъж отиде да си плати осигуровките, изхвърлиха го като куче: Сграбчиха ме и…

двойка

Агресия в офиса на НАП в Русе. В сряда по обед мъж, който искал да плати здравните си осигуровки, твърди, че е бил изблъскан от охраната в офиса на данъчната служба. На клип, заснет от съпругата на потърпевшия, се вижда, че и тя самата е грубо избутана от вратата.

Ефтимия Василева и Петър Петров работят в Ирландия. В сряда отиват да платят здравните вноски на Петър. На входа имало табели, че поради годишно приключване системите на НАП не приемали плащания. Двамата обаче не ги забелязали първоначално, разказва NOVA.

„Казаха ни: „Напуснете веднага, заповядайте в понеделник”. Казах му, че не е необходимо на висок тон. Той ме сграбчи и ме изкара през вратата”, разказа Петър Петров.

„Направих клипа, защото не ми хареса отношението към моя мъж”, заяви Ефтимия Василева.

„Опитваме си такава ситуация да не бъде допускана отново. Охранителите са служители на външна фирма”, заяви Лора Георгиева, старши експерт Комуникации, Централно управление на НАП. „Не толерираме подобно отношение”, допълни тя. И призова да се подават сигнали, ако има и друг изпадне в подобна ситуация.

„Няма как да накажем когото и да е. Можем да търсим отговорност на фирмата-подизпълнител”, обясни Георгиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ