Потрес! Дядо даде на 11-годишния си внук да кара кола в Първомай, налетя на полицаите

полиция

Жител на Първомай беше задържан за грубо погазване на обществения ред и съпротива на полицаи, след като даде на 11-годишния си внук да шофира. Около 13,30 ч. вчера при обход по ул. „Христо Г. Данов“ автопатрул на районното управление забелязал лек автомобил „Мерцедес“ с малолетно момче зад волана и по-възрастен мъж на предната седалка. Униформените реагирали незабавно, спрели колата и предприели проверка.

Действията им обаче били посрещнати с агресия от дядото на детето, известен с множеството криминалистични регистрации и присъди. Неприемливото поведение на мъжа било съпроводено със заплахи за уволнение към полицаите и неуспешен опит да удари единия от тях. Впоследствие попречил да бъдат свалени регистрационните номера на колата, заради установеното нарушение, а след това оказал и яростна съпротива при задържането. Мъжът е отведен в полицейската сграда за едно денонощие. Срещу него е образувано бързо производство за хулиганство, пише 24 часа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ