Неописуем ужас скова Варна: Откриха мъж, омотан във вериги, на предната седалка на горящ автомобил

пожар

57-годишен мъж бере душа във Военна болница-Варна с изгаряния, съобщава БЛИЦ. Трагедията се случила по обед на 2 януари.

Малко след 14 часа в Трето РУП бил получен сигнал от жена, която съобщила, че на метри след Тополи, в посока село Казашко, видяла автомобил, който гори.

На място било установено, че на шофьорската седалка на „Рено“ стои мъж, окован във верига. Огънят вече бил потушен. Пожарникарите срязали веригата. Мъжът бил контактен и заявил, че бил изпил една бутилка водка.

От събраните данни и обясненията на мъжа, станало ясно, че той сам се оковал с верига за волана и се самозапалил. От автомобила били иззети 5-литрова туба със запалителна течност, газова запалка, верига и два катинара.

Мъжът е настанен за лечение във Военна болница с 40–50 процента изгаряния.

От полицията потвърдиха за медията, че има такъв случай. Той е докладван на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Към момента не са установени данни за престъпление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ