Софи Маринова призна: Лоренцо се раздели с годеницата. Преди това ми каза ,,мамо, чувствам се малък“

лоренцо, софи

Софи Маринова проговори за сватбата на Лоренцо. Миналата година синът на Софи Маринова уж щеше да сключва брак, но се оказа, че не е готов за тази крачка в живота си. Това призна самата Софи Маринова в „На кафе”.

„Лоренцо е разделен със съпругата си от 5-6 месеца. Той ми вика: ”Мамо, още се чувствам малък. Не искам да съм ангажиран със семейство”, разкрива Софка за провалената сватба на сина си. Поп фолк изпълнителката е категорична, че никога не се е месила в отношенията на сина си и приятелката му. „Аз винаги съм казвала на Лоренцо: „Която обичаш, която и да си харесаш, може да е стара, може деца да има, щом ти я обичаш, щом ти си щастлив, и аз ще я приема, да бъде моя дъщеря”, споделя Софка за бъдещата си снаха.

„Искам да е щастлив, да си живее живота”, казва още Маринова за Лоренцо. Поп фолк изпълнителката споделя също, че никога не се кара на сина си, а глупостите, които той върши, отдава на възрастта му. Софка дори оприличава действията на Лоренцо с нейните, когато е била на тази възраст. „Като се сетя, на твоите години, май и аз бях дивичка”, казва Маринова на сина си, спомняйки си тийнейджърските си години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ