Любимецът на зрителите Сашо Кадиев: Майка ми ходатайства да ме вземат тук, моли се на продуцентите

сашо кадиев

За никой не е тайна, че ако не беше майка му Катерина Евро Сашо Кадиев нямаше да е това, което е. И не става само въпрос, че го е родила и отгледала, но явно, че тя лично му дава тласък в професионален план и действа като импресарио и мениджър.

Новото забавно шоу по БТВ „Кой да знае?“ набира скорост. Въпреки, че бе посрещнато с множество критики, вече се намират хора, които виждат смисъл и забава в него. Водещият Сашо Кадиев шеговито отговори на всички онези хапливи коментари, гадаещи как точно той е избран за водещ на новото шоу:

Аз съм Александър Кадиев и станах водещ по европрограма, демек майка ми Катерина Евро ходатайства да ме вземат тук, моли се на продуцентите и вика: „Сашко, синът ми е единствения, който е излязъл от еврозоната“.

За парите на публиката се бориха климатологът професор Георги Рачев и дъщерята на Глория – Симона Загорова, пише vihrogon.

Докато първият предизвика възхищение у зрителите заради ерудираността си, не така стоят нещата при Симона. Меко казано момичето мълча като риба почти през цялото време и с нищо не допринесе за победа на отбора си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ