Антъни Иванов изригна: Мицин пред Насар и Нургюл? Не ги пренебрегвайте, излагате се

payimage-611143

Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов написа гневен пост във Facebook след церемонията по връчването на наградите от анкетата „Спортист на годината на България“.

„Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нургюл 6-та зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината” е меко казано смешно още повече след това, което се случи на Европейското Първенство“, написа Антъни Иванов.

Неговата реакция идва, след като Петър Мицин стана спортист №3 на България, а неговият наставник Николай Вакареев бе избран за „Треньор на България“ за 2023 година.

Ето какво написа Антъни Иванов без редакторска намеса:

„Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нюргюл 6-та зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината” е меко казано смешно още повече след това, което се случи на Европейското Първенство.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА БУТАТЕ ХОРАТА, КОИТО СА УДОБНИ, ИЗЛАГАТЕ СЕ !!!!

Най-интересното е защо като избираш треньора не избираш и състезателя ?

Значи 2021г.

Два пъти 4-ти на ЕП, 6-ти на СП + 3 полуфинала(2 на ЕП и 1 на СП) не бяха достатъчни за 10-ката, а сега титли при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са 3-то място и един фалшив “световен рекорд”? Това не е ли двоен стандарт ? Ще ви ги напомням тези неща много скоро и ще задавам тези въпроси публично много скоро.

После не се сърдете като ви казвам, че всичко това е един голям ЦИРК и ще го видите много скоро, но недейте да пренебрегвате успехите на хората като Карлос и Нюргюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги журналисти“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ