Трус в ,,Промяната“, Киро не е на себе си: Всички членове от този град напускат разочаровани партията

payimage-605889

„Уважаеми приятели и симпатизанти на политическа партия „Продължаваме промяната“ (ПП) заявявам, че взехме единодушно решение: Всички членове в община Ардино напускаме редиците на партията“, обяви член №1 на ПП в община Ардино Исмет Осман.

Той и екипът му са разочаровани от странните виждания на началниците им за промяна и демокрация, и така също и заради „задкулисните игри преди и след изборите“ и провалът в област Кърджали, съобщава 24rodopi.com.

„Да бъдеш управляваща партия и да нямаш дори един общински съветник в цялата област, това все пак е провал. Има двама съветници от коалицията в община Кърджали, но и те са от ДСБ. Нито един от ПП, значи нещо куца.

Не получихме никаква подкрепа, даже предизборните материали си платих от джоба си (плакати, календари, снимки) в размер на приблизително около три хиляди лева“, посочва Исмет Осман, който беше кандидат за кмет на село Бял извор и кандидат за общински съветник в Ардино.

И още от активиста на „Промяната“: „Една областна структура, която работеше за чужди интереси, но не и за интересите на партията. Аз съм този, който положи основите на тази партия в община Ардино и първият член, но бях разочарован от игрите и задкулисието…

В момента още не е приключило и разследването за фалшифицираните подписи на 23 души членове на секционни комисии… Борих се по честен и достоен начин, но постоянно ме спъваха от всякъде… От свидетелство за съдимост до документи за задължения в общината и НАП – все за наша сметка. И снимките даже си платихме сами. До Кърджали и обратно няколко пъти все за собствена сметка…

Прежалих доста сили и средства в името на „Промяната“, но тя така или иначе не идваше и не…

Просто тази партия за няколко месеца потъна и още ще потъне с тази си областна структура. Трябва промяна, но изглежда е вече доста късно“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ