Ще се хванете за главите колко прибра Гала за НГ: Забогатя главоломно само за няколко часа

гала божинов

Новогодишната нощ, която зрителите на Нова тв споделиха с Гала и гостите й, се е оказала повече от доходоносна за тв водещата, която е и едно от емблематичните лица на медията.

Хонорарът на Гала, която се бе издокарала в ефектна блестяща, дълга рокля, бил „скромните“ 10 бона. Редом до нея през цялото време бе и колоритния откъм изрази ексфутболист Валери Божинов, но с каква сума е обогатил той банковата си сметка, остава загадка. Сигурни сме обаче, че сумата вероятно отново е петцифрена.

Предаването, водено от Гала се оказа и доста гледано в празничната нощ, въпреки че редом до тази статистика, са и редица негативни коментари на зрители, според които медията е заложила отново на вече втръснали дежурни лица в едно от най-гледаното време в края на годината, пише „Уикенд“, цитирани от Шоу Блиц.

„Щом и Божинов стана водещ, направо абдикирам!“, гласи само един от многото реакции в социалните мрежи. Макар че именно присъствието на Божинов – според други – е било свежа нотка в иначе изтърканите участници.

Безспорна звезда на вечерта обаче бе Гала, която бе издокарана с ефектен тоалет, а телевизията я възнагради пребогато за работата й в празничната нощ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ