Става нещо странно във Варна! Много хора са озадачени

1957990

Странно е! Озадачени сме! Така реагират хора, които разказват за сметките за ток, които са получили. Ниски са. Това не е нормално. Не е никак нормално защото е зима, а през този сезон те винаги са високи, коментират хората. Няколко независими един от друг източници разказват за това, че сметките им за изразходвана електроенергия зе предходния отчетен период са по-ниски.

Нещо май се мъти, разсъждават хората. Според тях така преди години бе съборен тогавашния кмет на Варна. Беше политическа игра. Завишиха сметките за ток и варненци скочиха и срещу него, и срещу държавата, припомнят паметливи.

Сега наближава ротацията в кабинета и може да се повтаря онзи сценарии, разсъждават хората.

Други обаче са на различно мнение. Сметките са ни същите, дори са се повишили. Може да са им сменили отчетния период, а те да не знаят. Сега плащат по-малко, тъй като като са обхванати по-малко дни, а тези хора плащат по банка, и не знаят за какъв период плащат, категорични са те.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ