Пияни буйстваха в ресторант в Пловдив – един гърми с пистолет, друг налита на полицаи

Image_16773856_40_0

Двама посетители в пловдивско заведение са били задържани за грубо нарушение на обществения ред, съобщиха от полицията.

Около 22,30 ч. в събота от ресторант в жк „Тракия“ потърсили съдействие от полицията след произведени изстрели от група празнуващи. Според предварителната информация, по време на случилото се няма пострадали хора.

Пристигналите униформени от Пето районно управление установили, че 47-годишен клиент стрелял във въздуха с халосни патрони с газов пистолет, придобит със съответното уведомление. Оръжието е иззето, а извършителят на хулиганската проява – отведен за едно денонощие в районното управление. Направеният му тест с дрегер отчел наличие на около 1,5 промила алкохол.

Отказ да бъде изпробван с техническото средство обаче направил негов връстник от компанията, който също се озовал в полицейския арест. Мъжът е задържан заради отправени обиди и закани за саморазправа към служителите на реда и оказана съпротива по време на проверката. Срещу двамата са започнати бързи производства, уведомена е Районната прокуратура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ