Тайната падна! Елен Колева призна за сватбата: Омъжих се, ама избраника ми не е Валентин

Елен Колева

Новината, че Елен Колева се е омъжила тайно, очаквано предизвика вълна от реакции в социалните мрежи, където пък актрисата от време на време пуска доста любопитни постове в потвърждение на развоя в личния си живот.

Тези дни синеоката красавица внесе много важно уточнение за мъжа до себе си, явно провокирана от серията публикации в медиите в последно време.

Актрисата призна за първи път името на човека до себе си, но засега предпочита да не го показва в профила си, явно вярна на максимата, че щастието обича тишината.

„Омъжих се, ама избраника ми не се казва Валентин, а Георги!“, пише Колева преди часове в профила си в социалните мрежи, но без да издава нищо повече за него.

Години наред Елен Колева, която е минала през редица лични разочарования, търсеше правилния мъж, а междувременно промени много и цялостната си философия за живота. Актрисата се увлече сериозно и по духовното усъвършенстване, стана и инструктор по космоенергетика, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ