Деси Стоянова се появи по-красива от всякога, жегна екранния си партньор: Какво ви е толкова трудно!?

1704713700_euio

Деси Стоянова смая всички зрители на bTV тази сутрин – не само с безупречаната си визия, но и с умелите словесни провокации, които отправи първи към колегите си в студиото.

Водещата на „Преди обед“ по bTV, която в края на миналата година изживя голям кошмар покрай внезапната загуба на мъжа си Велислав Русев, който си отиде само на 48 г., показва не за първи път силен дух и готовност да се справи с болката си, въпреки всичко. Нещо повече – брюнетката прикова погледите и с красотата си.

Водещата очарова феновете си със стилна синя блуза и неизменната си чаровна усмивка, зад която със сигурност крие много болка. В процеса на разговор обаче, Деси реагира много неочаквано за всички и то по адрес на актьорите. А както знаем – неин екранен партньор е актьорът Петър Дочев. Предишният – Сашо Кадиев, също е актьор.

„Какво пък ви е толкова трудно на вашата работа? Излизаш там… Какво пък толкова специално правите, че се дразните, когато другите се опитват да го правят?!“, заяви Стоянова, но пролича, че думите й са казани с ирония и на шега. Малко известен факт е, че самата тя също се е появявала в малка роля в сериал на bTV – в ролята на прокурор.

Въпреки очевидната усмивка, с която поднесе думите си обаче, партньорът й Петър Дочев все пак реши да реагира, защото това явно е чувствителна тема за него, предава show.blitz.

„Аз нямам нищо против някой инфлуенсър или друг човек без опит да застане пред камерата. Фрустрацията идва, когато този човек след това се представя за актьор и то много страстно. В първата си роля този човек казва един текст и това е. Във втората си роля той прави същото, защото не може да надскочи нивото си и виждаме как спада балона около него. И по-скоро шума надделява над таланта“, заяви той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ