Жертви на лошото време: Серия от катастрофи по обхода на Е-79, трафикът е невиждан

автобус

Няколко коли са катастрофирали край ботевградското село Литаково, съобщава BulNews. Пътните инциденти са от тази сутрин. Шофьори споделят в катаджийските групи за произшествията, които, по техни думи, са станали през няколко метра един от друг.

От снимки, качени в социалната мрежа, се виждат катастрофирали „Опел“, „Рено“, пловдивски микробус „Мерцедес“ Спринтер, както и автобус, който е претърпял инцидент край мездренското село Горна Кремена. За щастие няма пострадали хора.

В момента в района има екипи на „Пътна помощ“, които работят по изтеглянето на автомобилите и освобождаването на пътя от тях след това.

Под постовете във фейсбук хората пишат, че не са виновни метеорологичните условия за произшествията тази сутрин, а фирмите, отговарящи за почистването и опесъчаването на пътищата. Истината е, че снежната покривка е наистина нищожна, но заради минусовите температури шосетата навсякъде са заледени, което при най-малката грешна маневра, може да бъде фатално.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ