Нов обрат с Елена, която изчезна мистериозно с децата си: Тихомълком са свалени от Интерпол

елена

Жълтата бюлетина на изчезналата в Истанбул с децата си Елена Акула Станева е свалена тихомълком от сайта на Интерпол, съобщава „24 часа“.

Следите на жената се губят от 27 август миналата година, когато тя загадъчно напуска турския хотел, където е отседнала заедно със съпруга си и двете си деца. Малко след 22,30 ч. майката, която е родом от Беларус, хваща дъщеря си Сияна и сина си Кристиян за ръце и казва на мъжа си Станислав Станев, че ще излязат на чист въздух за малко. Това е последният път, в който той ги вижда, тъй като жена му не се връща в стаята.

Без излишен шум международната организация на криминалната полиция, известна като Интерпол, е спряла издирването на 35-годишната Елена. Това означава, че те са получили сигнал за местонахождението . Бюлетината, която издава агенцията, издирваща безследно изчезнали хора по света, се сваля в случай че лицето е намерено. Не е ясно обаче кога, как и кой се е свързал с тях, за да им съобщи, че разследването по случая приключва.

Предположенията са няколко. Възможно е със службата да са говорили лично беларуските власти, ако тя, Сияна и Кристиян са се прибрали в родната си страна. Не е изключено и нейни близки да са информирали, че вече имат връзка с нея и знаят къде е. Реалистичен сценарий е дори самата Елена да е разговаряла със специализираните власти, за да ги увери, че е на сигурно място и няма смисъл да бъде търсена повече.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ