Загубата е непрежалима: След трагедията със сина му, Алфредо Торес сменя амплоато

алфредо торес шон торес

„Още нямам сили да напиша песен за покойния ми син Шон, но вече започнах да работя. Шест месеца не можех да мисля за друго нещо освен за детето си. Сега с помощта и подкрепата на близките си разбрах, че трябва да продължа напред.“ Това каза танцьорът Алфредо Торес, който вчера пусна своя песен „Вече не искам теб“, която е написал преди случката със сина си Шон Торес. Момчето си отиде от този свят на 26 юни миналата година. Шон бе шампион по бокс и голяма спортна надежда, пише България Днес.

„Знам, че няма да го върна. Постоянно ги премислям нещата как са се случили, какво е станало. С приятелката му Симона не съм се чувал, не искам и да разговарям с нея“, сподели Алфредо. В момента, освен че има танцова школа, сънародникът на фидел Кастро, пробива и с песни. „Зад гърба си имам един хит – „Горещо“, а този сега, дето пея, е втори самостоятелен. Отделно със Сашка Васева преди няколко години направихме един дует. „Хитът на сезона“ и смятам да поканя Васил Найденов и с него да пеем“, обещава танцьорът, като допълва: „И без това на участия, освен че танцуваме, често изпълнявам песни на великия Васил Найденов. Много го харесват хората, аз също“, признава танцьорът.

„След смъртта на Шон вече не съм същият. Хората ме познават като много забавен човек, но вече е различно. Опитвам да съм позитивен все пак. Не съм лигльо, моят характер е сериозен. Аз съм много възпитан човек, не съм интригант, не играя роля. Опитвам, когато виждам, че някой няма самочувствие, да му кажа: „Хей, горе главата!“. Сега и на мен така ми казваха хората“, обяснява Алфредо. Кубинският танцьор има шестима наследници, като вече е и дядо на трима внуци от най-големите си дъщери, които живеят в Куба.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ