Роксана излезе и каза истината, здравето й куцало от много време: Имах киста, оперира ме лекарят на…

роксана

Фолк певицата Роксана е претърпяла операция на гласните струни. Това разкри самата тя в кратко видео, в което шепти и споделя, че се е наложило да прибегне до манипулацията, тъй като от дълго време има киста, която й създавала проблеми.

Репортер на „Телеграф“ се свърза с певицата, която вече си е вкъщи. „Добре съм, но сега, като ви чувам, и се разстроих. Възстановявам се, но преживявам емоционално всичко и ще бъда спокойна чак като го чуя този глас такъв, какъвто беше – каза през сълзи Рокси и продължи: -Вярвам, че всичко ще бъде наред, защото, както знаете, музиката е моят живот и не мога и да си помисля да не пея. От доста време тази киста ми създаваше проблеми и трябваше да направя операцията“.

„Всички казват, че е най-добрият. Това е лекарят на Таркан и на много други известни артисти и изпълнители. Каза ми, че е направил най-доброто и обеща до 3-4 месеца гласът ми да звучи по-добре от всякога и да пея още по- хубаво“, каза още Роксана.

Фенове побързаха да я подкрепят и да й кажат, че я чакат отново на сцената.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ