Костадинов беснее в мрежата: Води се война! Търпението на народа ще свърши и тогава става страшно

payimage-582490

В последните няколко месеца и години ставаме свидетели на изключително агресивна война срещу нас, българите – срещу нашата национална памет, нашата история, нашата култура, срещу нашето национално самосъзнание.

Банда самозвани маргинални анти-българи си позволяват всекидневно да поругават националното достойнство на нашия народ, да ни превръщат в нация за присмех и подигравка. Целта е да се премахне всичко, което ни прави уникален народ.

Скоро търпението на българския народ ще свърши и тогава става наистина страшно. Много пъти се е случвало в нашата история това почти безконечно, волско търпение на нашия народ да свърши. И тогава тези хора, които са го дразнели до последно, са плащали много тежка и висока цена. Войната срещу националното самосъзнание няма как да бъде спечелена от еничари. Те винаги губят.

Ние няма да допуснем войната срещу нашата национална памет да продължава. Достойнството на българския народ ще бъде възстановено. България ще надживее всички мерзавци и всички еничари.

От Фейсбук профила на Костадин Костадинов, лидер на Възраждане



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ