„Скромна“ кражба вбеси пловдивчанин: Излагаш се! Ела да си оправим сметките!

1963805

„Скромна“ кражба на две кутии цигари е запечатала охранителна камера в магазин за бързооборотни стоки на бул. „Христо Ботев“, видяхме във Фейсбук групата „Забелязано в Пловдив – Seen in Plovdiv“

„Господинът, ако е в групата, нека благоволи да мине през стопчето, което е на бул.“ Христо Ботев“ 98 до Военна болница и да си оправим сметките. Излага се за такава дребна сума да открадне цигари. В околността колеги да се пазят между другото, че вкарва и схеми“, гласи публикацията.

Потребителите на социалната мрежа започнаха дискусия под поста.

“ Продавача/ката ще плати, ще им го удържат!

Масово по такива дюкянчета работят ученици ( нищо лошо по принцип), шефът спестява някой лев от осигуровките им, и от ентусиазма им да работят за мижави парички!

Тези деца как да се разправят с такива, без самите те да пострадат!“, казва потребител.

„Нищо подобно. На пълен работен ден с пълни осигуровки си работи и от нищо не се спестява. Това са наркомани, какво е можела да направи. Не е въпроса за 2 кутии цигари. Въпросът е, че ще го направи и на теб на Иван и Драган“, контрира го друг.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ