Мутри оставили без зъби варненката, шофирала с 256 км/ч по АМ „Тракия“

1964662

Допреди няколко дни малко хора бяха чували за Катрин Йорданова. Днес дори да не помнят името на Мис Силикон, всички знаят, че плеймейтката фучи по магистрала „Тракия“ с 256 км/ч (116 км над позволената скорост). Факт, с който незнайно защо 23-годишната силиконка гордо се хвали и на последователите си в инстаграм.

Катрин снима километража, докато държи волана на луксозен мерцедес с една ръка, а видеото е озвучено от песен на попфолк певицата Преслава. Така Мис Силикон всъщност прави две нарушения наведнъж – превишава скоростта с много над допустимото и използва телефон, докато шофира.

Плеймейтката е родена във Варна през 2000 г. и явно има страст към бързите коли. Често се снима до скъпи возила. В профила ѝ виждаме снимки с мерцедес (вероятно същия, с който се е снимала), ауди и БМВ – всичките спортни и способни да развият скоростта от видеото, което я вкара в новините.

Страстта към шофирането вероятно води Катрин към работата ѝ, преди да стане Мис Силикон. Неприятна случка през 2020 г. я кара да напусне България и да се установи в Берлин. След спречкване на бензиностанция тогава плеймейтката и тогавашният ѝ приятел са пребити на кръстовище във Варна.

“Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани варненски мутри. Четири месеца се хранех със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях“, споделя тогава Йорданова.

Те успяват да осъдят побойниците и с парите от обезщетението Мис Силикон оправя усмивката си. В Берлин двамата работят като куриери. Тогава Катрин е едва на 19 г., но се хвали, че работата ѝ носи добри доходи – между 2000 и 3000 евро на месец. По онова време тя се надява със спечелените пари да може да отвори фризьорски салон и да упражнява професията, която е завършила, преди да напусне страната. По-късно куриерският бизнес в Германия се превръща в семеен – включват се братята и родителите на Йорданова.

“Разкарвала съм до 3500 пратки на месец. Всичко зависи от това колко работиш. Използвам или служебния бус, или този на моя приятел. Возила съм и пратки, по-големи от мен“, споделя тя.

Едва на 19 г. участва в конкурса Playmate Of The Year, а през 2022 г. става носителка на титлата “Мис Силикон“.

Още през 2021 г. казва, че не е обвързана, а в търсене на перфектния мъж. Представя си го като алфа-мъжкар и финансово стабилен, за да може да гледа добре семейството си. “Красив и богат“, обобщава плеймейтката.

В момента статусът ѝ в социалните мрежи е “обвързана“, но силиконката не посочва името на половинката си. В инстаграм профила си има снимки с няколко мъже, но не става ясно кой е пленил сърцето ѝ.

В гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните, а в социалните мрежи не крие апетитните си форми. Въпреки че често пребивава в България, Йорданова нарича Берлин моя сладък дом.

От снимки и видеа, споделени в социалните мрежи, става ясно, че освен скъпите коли Катрин обича щурите купони и да пътува. Плеймейтката умело съчетава фитнеса с купонясването в лимузини и дишането на балони с райски газ по родните дискотеки. Има куче, което се казва Кеш, и по снимките личи, че е навсякъде с нея – в колата, в ресторанти, кафенета и луксозни магазини.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ