Мис Плеймейт бясна: Катрин, можеш да убиеш някого с 256 км./ч! Заради такива като теб ме е страх

Image_16806311_40_0

„Катрин Йорданова застрашава не само нейния живот, но и този на околните! Не знам как не се замисля, че може да убие някого на пътя, карайки с бясна скорост.“

Това категорично заяви пред „България Днес“ Михаела Тодорова, която през 2019 г. спечели конкурса „Мис Плеймейт“. Повод за коментара й бе нашумялата преди дни новина за Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова, която сама си пусна видео как фучи с 250 км по магистралата.

„Това е много опасно и поради тази причина ме е страх на пътя. Не искам аз или близките ми да пострадаме заради неразумните решения на някой, който иска да се позабавлява“, споделя Михаела.

Плеймейтката разкри, че не обича да шофира бързо и спазва всички ограничения. Предпочита да стигне по-бавно някъде, отколкото да пострада.

„Скоро ми се случи, докато карам, една кола да ме натиска отзад и започнах да се притеснявам. Просто отбих и спрях за малко, докато се успокоя“, разказва Михаела Тодорова. По нейни думи не трябва да се дава гласност на хора като Катрин, които застрашават хората на пътя.

„Не разбирам защо полицаите не се занимават с това и не подходят по-сериозно? Колко млади хора загинаха заради безразсъдно шофиране, а в същото време не се прави нищо по този въпрос“, възмутена е Мис Плеймейт.

За съжаление, властта се оказа безсилна пред Катрин Йорданова, тъй като в момента органите на реда не могат да намерят миската, което е странно, но дори и да я открият, ще им е трудно да докажат, че именно тя е била зад волана. Видеото само по себе си не е доказателство пред съда.

Освен че не могат да открият Катрин, органите на реда не знаят и в коя част на магистрала „Тракия“ е заснето видеото, в която красавицата бръмчи с над 250 км/ч. Това е важно, защото в зависимост от това в коя област е извършено нарушението, съответната прокуратура трябва да се самосезира. Понеже това не се знае, прокурорите седят и чакат полицията да направи нещо по въпроса.

„Войната на пътищата трябва вече да спре! Безумно е това, което се случва, и не е редно шофирането на Катрин Йорданова да остане безнаказано“, разкри пред вестника Вероника Никифорова, която спечели титлата Мис Силикон през 2017 г.

Силиконката също е на мнение, че трябва да има справедливост и е редно органите на реда да вземат по-сериозни мерки.

„Катрин не осъзнава колко младежи й подражават, а с това нейно поведение е много опасно. Страшно е колко много млади хора се подвеждат и смятат, че щом тя може да кара по този начин, значи всички други могат“, заключи Вероника.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ