Заради 20 лева и зарядно: Трима тийнейджъри нападнаха баба в дома ѝ във Видинско

полиция 2

Трима нападнаха баба в дома ѝ във Видинско, съобщиха от МВР в областния град. Сигналът за посегателството постъпил към 20 часа снощи на тел.112. Обадилият се заявил, че час по-рано 3 лица проникнали в дома на 82-годишна жителка на Новоселци. Те ѝ отправили заплахи и задигнали 20 лева, зарядно устройство за мобилен телефон, както и два часовника.

За щастие жената не е пострадала. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия полицейските служители установили и задържали криминално проявените автори на деянието – 2-ма 18-годишни от Новоселци и Ново село, както и 16-годишен видинчанин, пише BulNews.

Отнетите вещи били намерени и иззети по надлежния ред. Тримата бандити са задържани в ареста на районното управление във Видин. Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ