Деси Стоянова проплака: Имах усещането, че ще си загубя гласа

деси стоянова

Гласа си едва не губи Деси Стоянова. Това се случва след 7-дневна работна седмица и непрестанно говорене по цял ден. След ангажиментите в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви като водеща, Деси отделя цял уикенд на курса „Как да бъда медийно атрактивен?“, по време на който журналистката отново говори почти безспир, предава България Днес.

„Всъщност на финала на този двудневен маратон за първи път в живота си имах усещането, че май ще си загубя гласа. Някой, който може да смята по-добре от мен, сигурно може да изчисли колко думи успява да изрече човек, който не млъква от 10 до 6 два поредни дни“, споделя в социалните мрежи Стоянова.

Журналистката коментира и включването й сред знаменитостите на „Форбс“.

„Думата „знаменитост“ ми звучи смущаващо и не е определение, с което се асоциирам, но това не променя приятното усещане, което включването в класацията ми донесе, когато разбрах за него миналия петък. Още по-хубавото е, че ми се случва в годината, в която за първи път под номер едно е писател и то Георги Господинов“, сподели водещата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ