Голямо нещастие сполетя майка и син: Останаха без дом след пожар, водата на пожарникарите не стигнала

пожар

Млада жена и синът ѝ останаха на улицата, след като къщата им изгоря при пожар във великотърновското село Бутово. Снежанка Ангелова се връща от Англия и със спестяванията купува бъдещия си дом, съобщава Нова телевизия.

Но пожар в комина изгаря къщата до основи. Абсурдното е, че селото е на воден режим и водата в противопожарните автомобили не стигнала, за да може да се спаси поне част от имота.

Пострадалата Снежанка Ангелова разказа, че пожарникарите са се опитали да направят всичко възможно, за да загасят огъня. „В селото има пожарни кранове, но кагато няма вода те не могат да помогнат. Всички мои съседи също се включиха, но нямахме от къде да извлечем вода”, добави Ангелова.

Тя апелира за помощ, за да може да възстанови къщата си. Освен финансови средства, тя се нуждае от доброволци и строителни материали, които да помогнат за ремонта на единственото ѝ жилище. В момента семейството е приютено при приятели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ