БОМБА: Щерката на крими героя Янко Ваташки-Лудия започна работа в Нова тв (СНИМКА)

янко ваташки

Щерката на Соня Немска от връзката й с крими героя Янко Ваташки-Лудия е започнала работа в Нова тв. Момичето иска да се занимава с журналистика и вече стажува в телевизията. Рая Ваташка вече направи няколко репортажа за голямата частна медия. Те дори бяха излъчени в централните новини на телевизията покрай коледните и новогодишните празници, пише Лупа.

Наследничката на певицата и легендарния затворник Янко Ваташки се стараела много в работата си, хвалят я колегите й. Момичето е трета година студентка в УНСС.

Младото момиче се развива и като професионален модел. От 3-4 години дъщерята на Соня Немска снима за най-популярните агенции в България. Рая не обича известността и не говори и за татко си.

Рая е плод на кратката, но бурна любов между Соня Немска и Янко Ваташки-Лудия. Известният силовак и певицата се задържат заедно едва две години, а малко след раждането на Рая се разделят.

Младата Ваташка е истинска красавица, но сърцето й е заето. От години красивата Рая има връзка с младо момче и връзката им е сериозна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ