Цяла България тръпне в очакване: Катето Евро се завръща на екран в ново шоу с още двама актьори

Катето Евро

След като стана ясно, че вече няма да е жури в „България търси талант“, актрисата може да захлеби в нов проект. „Ще правим едно комедийно шоу с Георги Мамалев и Катето Евро, но ни трябва весел сценарий. Искаме да го направи млад режисьор от НАТФИЗ, с когото сме разговаряли. То не е лесно, но сме го намислили как да се случи“, сподели пред „България Днес“ актьорът Антон Радичев, който смята, че е най-добре предаването, да е по БНТ, където дълги години се подвизаваха актьорите с „Клуб НЛО”.

Въпреки че е на 76 години, Радичев не се отказва от сцената и се радва, че продължават да го канят в постановки. „Няма спиране. Сега ми увеличиха пенсията и вече е 900 лева, плюс че съм на половин щат в Народния, няма как да не съм доволен от тези пари. От нищо не се лишавам“, казва Радичев. На Антоновден телефонът ми загрява. Най-вероятно ще празнувам с колегите в театъра, а вкъщи ще се съберем с Еми жена ми, дъщерята Криси, внучката студентка, внукът и котката, която е дърта като мен“, пошегува се актьорът, който на 17 януари празнува имен ден.

Обикновено Антон получава подаръци, които го радват, но най обича да събира гости. „Много са ми приятелите, с годините стават все по-малко за съжаление. Радичев се похвали в интервю, че вече му е паднал запорът на „Топлофикация“, срещу, която водил две дела, също приключили. „Така е, едното го загубих и платих 5000 лева, другото спечелих и ми върнаха почти толкова, но не се оплаквам. Човек трябва да си знае правата. Иначе за месец парно пак е висока сумата която искат, почти 200 лв. отгоре, но поне има някакви изравнителни сметки“, смее се той. Колкото до здравето, Радичев се грижи за физиката си и прави колкото може повече движения. „Когато направих двете операции на кръста, ми обясниха, че трябва да ходя много, да правя упражнения. Опитвам се, макар че то в театъра си е цяло упражнение по цял ден. Иначе от студ не ме е страх, както и от грип. Миналата година си сложих ваксина тази няма да го правя“, казва актьорът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ