Костадин Димитров: За пореден път сме свидетели на разделението на обществото

dimitrov-premestvaneto-alyosha-neka-382

„За пореден път сме свидетели на разделението на обществото. Много ми се иска да имаме обединителни теми, които са реален проблем за града, а не такива, които просто политизират настроенията“ – това заяви кметът на Пловдив Костадин Димитров.

Градоначалникът припомни, че в предизборната кампания всички са били обединени около темите транспорт, ремонти, почистване.

„По тези три теми сме работили много усърдно, без почивка, за да имаме по-чист град, по-малко проблеми с ремонтите в града и решение на транспорта в нашия любим Пловдив.

Факт е, че паметникът е на най-високото място и в подножието е Левски, където честваме всички важни мероприятия, където се събираме с общинските съветници, с лидерите на отделните партии. Факт е, че темата отново разделя Пловдив. Ние сме град, който е символ на обединението на отделните етноси – как живеем заедно, как се трудим заедно, как в ежедневието си помагаме. Иска ми се да повдигаме теми, които са проблем реално за града, а не такива, които просто политизират настроенията“ – заяви Димитров

На въпрос къде е мястото на Альоша, кметът отговори:

„Нека да изградим първо нещо, нека да решим проблемите, които касаят хората, нека да направим така, че да имаме по-добър, реален, физически живот, след това да мислим за политизизацията на отделните проблеми.“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ