Трагедия по Сурва: Местен дерибей преби трима, сред тях бременна жена. Уби неродено дете

полиция 2

Жестока драма потресе град Земен. Мъж е пребил до безсъзнание друг земенчанин, посегнал на бременната му приятелка и на 16-годишно дете с дислексия.

Цял град е потресен от жестокостта на 50-годишният мъж. Земенчани казват, че името му е Калин. Жестокостта на мъжа е взела жертва – бременната жена е загубила бебето си вследствие на ударите, съобщава Даниел Стоянчев в групата на Земен.

Даниел Стоянчев, който е баща на 16-годишното момче разказва за трагедията: „Идва бияча и започва да бие няколко момчета в момента в който почва да удря и рита бременна жена ! Моят син се намесва да я защити а бияча, който е на 50 г. го души и поваля на пода , синът ми успява да се измъкне и отива да дава първа помощ на друго момче, което е окървавено и в безсъзнание ! Горд съм с постъпката му !

Според информация на Мироглед пребитият до безсъзнание мъж е 45-годишният Ивайло С. Озверелият Калин прехвърля юмруците си към бременната му приятелка Грета, която се опитва да го защити. 16-годишният Николай, който е с дислексия, се намесва в мелето и отнася също удари. Има и още няколко бити.

Всичко това се разиграва в неделя вечерта в читалището на град Земен. Калин е бил граничен полицай, към момента безработен. В злощастната вечер той предвожда една от сурвакарските групи в града. Отива в читалището и по неясни причини напада Ивайло.

Калин бил местният дерибей, на който никой нямал смелост да му се опълчи. Едва ли смъртта на едно неродено дете обаче ще му се размине. Вече има подадени жалби в полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ