Ексклузивно! Майката на пребитото момиче: Искал е да я убие! Поне върна детето!

Линейка

„Той е превъртял в момента. Не съм чувала преди да е постъпвал така. Знам, че веднъж са се скарали по-сериозно, били са се. Но не се е стигало до такъв побой“, коментира майката. По думите й е възможно да е имало подобни прояви на насилие, за които дъщеря й не е споделяла. „Нямах представа какъв е. Нямах го за такъв убиец. Защото, според мен, той е искал да я убие. Тук не става въпрос за един шамар, а за жесток побой“, подчерта майката на пребитото момиче.
„Те са живели две години заедно. Може би от страх първо е казала на лекарите, че нараняванията са от падане. Но в стаята, в която е в момента в болница, е имало жена, която е работила в „Социални грижи“.

Тя е убедила да каже истината“, сподели разтревожената майка.
„Не съм отмъстителна. Но искам да се предаде. да признае какво е направил и да си понесе последствията“, каза тя.
Все още няма информация дали 29-годишният насилник е арестуван.

Майката на пребитото момиче каза, че възстановяването ще отнеме минимум три месеца. „Тя ще бъде на легло, ще съм неотлъчно до нея. Няма платени осигуровки, лечението струва пари. С нас вече се свърза мъж, който обеща да помогне. Аз нямам такива средства. Не знам и дали ще ме оставят на работа, след като толкова дълго ще ме няма“, посочи майката. Тя каза, че ще се нуждае от помощ за средства за превоз на дъщеря си до Видинско, след като бъде изписана от болницата.
„Възстановяването ще отнеме много време, но това е най-важното за мен сега – да се оправи“, подчерта майката на момичето, станало жертва на жесток побой в пловдивския квартал „Смирненски“.

Източник: Marica.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ