Тошко Йорданов с мощен залп срещу ПП: Оставка, некадърници! Един път не предложихте нещо читаво

payimage-603467

„Има такъв народ“ решиха, че не могат да изчакат изслушването на номинираните за конституционни съдии, което ще се състои днес, и започнаха пленарния ден с декларация по темата, но насочена само срещу кандидата на ПП/ДБ за съдия в КС Борислав Белазелков. Той бе подложен на ожесточена атака от страна на председателя на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, пише news.bg.

Освен бившия върховен съдия Борислав Белазелков, номинирани са и председателят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова и депутатът от „Възраждане“ Цвета Рангелова.

Тошко Йорданов заподозря, че той се е издигнал благодарение на БКП. Сестра му пък била в топли връзки с частен съдебен изпълнител. Какви са моралните качества на този човек, попита той. Според депутата Белазелков подкрепял оказването на натиск върху институции.

ИТН намериха връзка между кандидата и казуса Джон Полфриймън. Белазелков подкрепял освобождаването на австралиеца. Един път не предложихте нещо читаво, каза Йорданов и призова за оставка с определението „некадърници“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ