Шеф Силвена Роу не издържа на подигравките: Вън! Килограмите ми не са ваша работа

силвена роу

Инфлуенсърството е допълнителен, а понякога и основен източник на приходи за много българи със звезден статут. Затова и много от тях никога не биха си позволили да трият последователи в социалните мрежи, дори и да са засипвани от хейт и обидни коментари.

Не така стоят нещата със Силвена Роу. Кулинарната знаменитост се появи с точно обратното послание.

Ако не ме харесвате, не ме следвайте! Буквално това каза кулинарната знаменитост в поредното си видео от Дубай. Тя обясни, че 99% от последователите и приятелите й в социалните мрежи приема за свои съюзници. Тези, които не са такива, могат спрат връзките си с нея във виртуалното пространство, заяви шеф Роу.

„Ти си това, което мислиш, ти си това, което ядеш и ти си този, с когото се обграждаш”, обясни философията си кулинарната майсторка. Тя освен това е катеторична, че хейтът, с който я обсипват някои „фенове“ не й въздейства нито на съзнателно, нито на подсъзнателно ниво.

„Само този отгоре, ВсевишНИЯТ, може да влезе в моето подсъзнание!”, заяви шеф Силвена Poy.

Новата вълна хейт срещу нея дойде след предишна нейна публикация от фитнеса. Макар посланието на шеф Роу да е както винаги положително и добронамерено, доста хора не са одобрили вида й, предава vihrogon.

„Дали трябва да сваля едно-две кила не е ваша работа”, това коментира топ готвачката. Шеф Роу е категорична, че се чувства добре в тялото си, както и ев хармония с живота си в Дубай, който не престава да хвали с големи суперлативи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ