Жестокост във варненски хоспис: Жена е в тежко състояние след побой

Линейка

Възрастната жена е била бита, със синини по дланите, все едно е била с белезници завързана за леглото.

Възрастна жена, настанена във варненски хоспис, е в тежко състояние. За това алармираха нейните близки в редакцията на Радио Варна. Жената в момента е настанена в интензивно отделение на МБАЛ „Св. Марина“ и според думите на нейните близки е на косъм от смъртта. Според историята, която разказа в ефира на Радио Варна Веселин Марков, съпруг на дъщерята на пострадалата възрастна жена, отивайки да я вземат за няколко дни от хосписа я откриват в полуживо състояние, с две големи синини на очите, обърнат нос и прехапан език, увита в чаршаф в изпражнения.

Веселин Марков каза още, че според тях, възрастната жена е била бита, със синини по дланите, все едно е била с белезници завързана за леглото, а според думите на работещите в хосписа, които той цитира – жената е паднала от леглото и затова има множество синини по тялото.

Близките на 76-годишната жена веднага я прибират, по думите им, „като труп увит в одеяло“ на 18 януари и я откарват директно в болница „Св. Марина“. Лекарите не им дават големи надежди и те очакват всеки момент лоши новини. Подали са сигнал в полицията, задействали са и адвокати, които да работят по случая. Близките на пострадалата искат да се даде гласност по случая и виновните да си получат заслуженото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ