Владислав Панев за имотната афера: Пълна прозрачност е лекарството, а мишената – Асен Василев

владислав панев

За пълна прозрачност по имотната афера с участието на Асен Василев и Даниел Лорер призова депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев в ефира на БНТ.

„Пълна прозрачност би премахнала всякакви слухове и инсинуации. Не вярвам това е дело на вътрешни сили, по -скоро това са слухове и опити за интриги. Целта на атаката е да бъде уязвен Асен Василев. Прозрачност на сделките би било лекарството, които би обезвредило всякакви евентуални бомби“, категоричен беше Панев.

„То е нормално да има скандали точно преди ротацията, тъй като когато става въпрос за имена на министри, винаги стават интриги, стават интересни неща“, подчерта депутатът.

Той отхвърли възможността за разпад на коалицията.

„Ако правителството не може да върши реформи и е блокирано, няма смисъл да съществува. Ако обаче кабинетът прави политиките и реформите, има смисъл да се продължи с ротацията“, подчерта Владислав Панев.

По думите му най-добрия вариант преди ротацията е премиерът Денков и вицепремиерът Габриел да направят анализ и след това да излязат с предложения.

„Не става въпрос за искане на министри, поне при мен, а да сложим на масата истинските реформи, които трябва да се случат“.

Никола Минчев е спойката ПП-ДБ да са заедно на евровота, смята Панев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ