Страшен инцидент претърпя Иван Рълев от „Игри на волята“, пусна снимка изпотрошен

иван рълев

Победителят от петия сезон на „Игри на волята“ Иван Рълев претърпя страшен инцидент докато кара ски на Банско.

Любимецът на зрителите показа, че е със счупена ръка. Кадърът уплаши негови близки и приятели, докато други намериха инцидента като възмездие за играта му в предаването.

Зимната почивка на Рълев завърши по-рано от предвиденото и то с ужасен инцидент, заради който дълго време ще бъде извън строя и това ще му попречи дори на работата. Той се оказа доста екстремен скиор, но лоши неща се случват и на най-добрите.

„Гладиатор без рана не може“, „Бързо възстановяване ,че няма кой да свърши твоята работа. Ти си силен“, „Споко.. и по тежки неща се преживяват .. малкия дявол е бил“, гласят част от коментарите.

Но има и такива, които се радват на неговото нещастие и заявяват, че това е възмездие за ранното и нечестно отпадане от „Игри на волята“ на играчи като Крум, Калоян и Цвети, които Иван Рълев отстрани и доказа, че заслужава първото място. Но фенове на останалите участници, а вероятно и роднини, много грозно потриват ръце и се радват на случилото му се, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ