Големи рокади в bTV: Сашо Кадиев е аут, Сърчаджиева ще води любимо шоу на Ласкин

сърчаджиева

Родолюбиви, модерни, но и неочаквани въпроси ще задава Александра Сърчаджиева на два отбора от популярни личности в забавното тв състезание “Аз обичам България”. Талантливата актриса е избрана за негова водеща, а то тръгва още през февруари като част от новия сезон на Би Ти Ви.

Впрочем Алекс била оглеждана за водеща на “Денсинг старс” – шоуто, в което известните показват на живо танцовите си умения, но многото ѝ ангажименти променят идеята на телевизията. От Би Ти Ви я определят като брилянтна водеща и затова ѝ предлагат да е лице на викторината за България.

Сърчаджиева има специален сантимент към играта, тъй като преди години, когато шоуто се излъчва по Нова тв, един от капитаните на отборите е любимият ѝ мъж Иван Ласкин. Водеща на предаването тогава е Евелина Павлова.

Въпреки новата си роля Алекс ще продължи да води и предаването “Животът по действителен случай”, което Би Ти Ви показва всяка събота.

В пролетния тв сезон обаче отпада играта “Кой да знае”, с която Александър Кадиев се завърна в ефира. Причината е, че новите шоупрограми ще заемат мястото ѝ в праймтайма на телевизията. Щом те свършат, много е вероятно играта да бъде подновена заради големия зрителски интерес към нея, пише 24 часа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ