Е няма такива идиоти! Димитър Илиев готвел назначаването на убийцата Габриела в министерство на спорта

димитър-илиев-1280x861

Габриела Славова-Пеева е била на крачка от назначаване в Министерство на спорта! Като главен свой коз тя била посочила дългогодишната си обвързаност с „Продължаваме Промяната“.

Заподозряната за убийството на съпруга си Пейо Пеев е била харесана за директор на дирекция „Младежки дейности“ във ведомството на пенсионирания пилот Димитър Илиев. Разговорите обаче били отложени.

Притеснени от гафа, преди малко от ведомството на проваления министър реагираха и наредиха на медии, които са захранвани от рекламния бюджет на спортния тотализатор, да пуснат уточняваща дописка, че Габриела сама се предложила за директор.

Припомняме, че тялото на 44-годишния съпруг на Габриела беше открито на 19 януари в София. Предполага се, че той е бил удушен от съпругата си Габриела и майка й Красимира. Вероятният мотив е спор за родителските права на двете деца, тъй като Пейо и Габриела били в процес на развод.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ