Натовариха Васил Терзиев на детска количка: Оставка за теб и кралиците ти в общината!

7-1-1280x911
От профила във Фейсбук на общинския съветник от „Възраждане“ Деян Николов  
Гледали ли сте „Замръзналото кралство“, защото точно така се чувствам в заледена София, ама без кралството (само няколко кралици ни останаха в общината). Защото София, освен че е мръсна и непочистена, вече дни наред е конкуренция на ледения Северен полюс, но аз за жалост не съм легендата Мишел Кван.
И на фона на целия този леден апокалипсис много ми се иска да дам една детска количка на нашия столичен кмет и да се опита да я управлява по „добре изчистените“ столични улици,както добре управлява общината от удобното си, меко и топло кресло на „Московска“.
Направо го предизвиквам, защото само преди час видях как майка на близнаци се бори с ужасяващите препятствия да премине на отсрещния тротоар.
И тази борба продължи дълго, докато не й помогнахме да пренесе количките. Няма какво да се лъжем – зимата не ни е изненадала, има я всяка година, част е от годишните времена, не ни е изненадало и некадърното управление на новите столични спасители (предимно на думи), които превърнаха гражданите в основни потребители на травматологичните услуги в болниците. Важното е, че Васил Терзиев успя – София от няколко дни е световен ски център, а всеки софиянец си има лична ски писта. Време е за оставка.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ