Ето я истината за подкупа за Красен Кралев, офшорката на Владислав Горанов и апартамента на Делян Добрев

Сливен - МГЕРБ - Национална зимна академия

Заловиха служител на Спортното ведомство с 60 000 лева, които е трябвало, според документи на прокуратурата, да занесе на заместничката на министър Красен Кралев!

Делян Добрев и Томислав Дончев си купили евтини апартаменти, които след една година на власт продали на четворна цена на шефка на фирма, чакаща одобрение за многомилионна държавна поръчка от двамата!

Чуждестранен партньор в офшорка на Владислав Горанов запорира активите му, заради призната от съда извършена кражба!

Съдът доказа, че 93 процента от протоколите, с които Йорданка Фандъкова е избрана за кмет на София не са верни, а 1/3 от флашките от машинното гласуване ги няма!

Бойко Борисов официално стана част от модела #КОЙ, като всяка сутрин Делян Пеевски обявява в Парламента какво ще подписват и гласуват заедно ГЕРБ и ДПС.

Любовницата на депутат от ГЕРБ уби законния си съпруг, защото второто дете не е негово, а от съпартиеца й, но той отказва да повярва на това.

Бенатова, Рачева, Ризова, Паунова и всички онези безнадеждно влюбени в Борисов през годините, чакаха десетки месеци тези новини, за да закудкудякат от щастие. Да тръгнат да правят включвания на живо, да провокират още скандали. Мечтаеха за такива новини, за да си отмъстят!

Вместо това получиха:

Заловиха служител на Спортното ведомство, който е поискал 60 000 лева подкуп от федерация, предназначен за… заместник-министър Дашева!

Хванаха в огормна апартаментна афера Даниел Лорер и Асен Василев.

Втори чуждестранен партньор запорира сметките на Асен Василв, заради извършена от Кокорчо измама.

Съдът потвърди, че има съмнения за огромни манипулации при избора на Васил Терзиев за кмет!

Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и още една дузина ПеПерасти обявиха Делян Пеевски за необходим партньор, ДееБъ!

Любовницата на депутат от „Продължаваме Промяната“ уби законния си съпруг, защото второто дете не е негово, а от съпартиеца й, но той отказва да повярва на това.

Каква я мислехме, каква стана, а, Бенатова, Рачева, Ризова, Паунова и прочие смълчани мисирки!?

Вие искахте да унищожите ГЕРБ, а се превърнахте в герб на  „Продължаваме Порнографията“.

Тъжна мисирска съдба, ДееБъ…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ