Варненец: Чудо е, че не стана беля!

1977558

Мотопеди опасно слаломират между пешеходци на Крайбрежната алея във Варна.

Проблемът е в отсечката – в близост до уейк парка, между Втора и Трета буна. Там под ската под Делфинариума колите биват извеждани в отделна алея. Има поставен знак Г3 – Движение само наляво, но водачите на мотопеди не го спазват, разказват хората.

Поредният пресен случай е от изминалата неделя. Времето бе топло за сезона, слънчево. Почти нямаше вятър. Алеята гъмжеше от хора. Някакъв с мотопед искаше да продължи след плажа с палмите, по посока Рибарския плаж. На Офицерския плаж обаче има полицейски екип, който го спря. Той обърна и продължи в посока към Евксиноград. Преди уейк парка изобщо не се съобрази с пътния знак и караше между хората. Бе усилил и някаква колонка с музика. Пълен непукист. Че и нагъл. Бе опасно, тъй като имаше много хора, излезли на разходка, майки с колички, деца, пенсионери. Чудо е, че не стана беля, разказаха очевидци.

Те настояват да бъдат сложени някакви преграждения срещу такива нагли мотористи. Не е възможно на всяко кръстовище да има полицай, който да бди за реда, но трябва да се помисли за безопасността на пешеходците, категорични са хората.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ