Избягвайте тази ключова улица утре. Движението ще бъде затруднено

ulica-mir-varna-Copy

От пресцентъра на Община Варна предупреждават, че утре (25 януари) движението по варненската ул. „Мир“ от 8:00 ч. сутринта ще бъде затруднено поради ремонт. Съобщава се, че обходът до 18:00 ч. ще бъде през бул. „Осми Приморски полк“ и ул. „Дубровник“
Във връзка с ремонтни дейности, на 25 януари, четвъртък, от 08:00 до 18:00 часа ще бъде затруднено движението на ул. “Мир“ в участъка от ул. „Студентска“ до бул. „Хр. Смирненски“.

Движението на двете кръстовища, от които се влиза в улицата, ще бъдат сигнализирани чрез пътни знаци и сигналисти. Ще бъдат пропускани автобусите на градски транспорт както и автомобилите със специален режим на движение.

Възможните алтернативни маршрути са по бул. „Хр. Смирненски“, ул. „Студентска“, ул. „Дубровник“, бул. „Осми Приморски полк“ и бул. „В. Левски“.Община Варна моли гражданите, при възможност, да избягват ремонтирания участък и да ползват алтернативни маршрути.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ