Веселяк ли?! Димитър Рачков се оказа по-зъл и от Слави, вдигал скандали и обиждал колегите си

димитър рачков

Луди скандали вдигал Димитър Рачков на екипа си и често си позволявал да обижда колегите си в яда си, досущ като Слави Трифонов. Това призна самият комик, който се чувствал гузен, че си изпускал нервите и се държал зле с хората, които се трудят неуморно за неговата слава. Причината била, че много често се чувствал недоволен от това, което прави, и си го изкарвал на антуража си в шоуто „С Рачков всичко е възможно“, пише Ретро.

„Не Знам дали съм прав. Прибирам се вечер и почвам да анализирам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват. Критичен съм към себе си, може би съм критичен и към другите, но ако някой път прекаля – отивам и се извинявам. Няма значение дали е сценичен работник, осветител… осъзнавам грешката, отивам на следващия ден и казвам: „Съжалявам, вчера прекалих“. Адреналинът, който получаваш по време на предаване на живо, емоцията… някак си не мислиш, възможно е да направиш грешки. После се чувствам тъпо, ако съм обидил някого“, изповяда се актьорът.

Той обаче не стигал до крайности и престрелките му с екипа били само словесни. Далеч по-скандални случаи са разказвали служителите на Слави Трифонов, които в яда си той замервал с различни предмети, които му били подръка. Дългия има и практика да глобява екипа си сурово за всяко дребно провинение – правомощие, с което Рачков не разполага, защото и той е на заплата при продуцента Магърдич Халваджиян.

Според запознати комикът напоследък бил по-раздразнителен, а емоционалните му изблици се дължали на несполуките му в личния живот. Миналата година той се раздели с дългогодишната си млада изгора – плеймейтката Анита, с която бе готов да мине под венчилото и дори открито признаваше, че иска деца от нея. След внезапната разлъка Рачков се отдаде на мимолетни авантюри с различни жени, а към момента отново бил ерген, издават запознати.

За да не тъне в самота в новогодишната нощ, бившата му жена Христина Апостолова, настояща съпруга на Евтим Милошев, го поканила да празнува с тях в дома им. Така край празничната трапеза седнали двамата баджанаци, между които отдавана няма напрежение и са дори в приятелски отношения. После комикът отишъл да гледа стрилтийз в бара на Кремена Халваджиян, където бушувал до ранни зори в компанията на съпругата на шефа си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ