Преслава: Щях да загина при падане от сцената. Бях в рани, а роклята ми – в кървави петна

преслава

Преслава посреща професионалния си юбилей – 20 години на сцената, с разказ за инцидент, който едва не й коствал живота. Попфолк звездата пояснява, че към спомена за кошмарната случка я върнал неин колега. Той й се оплакал, че паднал за първи път на сцената, а певицата му отговорила: „Спокойно, да знаеш аз колко пъти съм падала!“. На една Нова година „трудовата злополука“ се оказала прекалено екстремна дори за свикналата със сакатлъците по време на участие или концерт Преслава.

„Подават ми чаша шампанско и в този момент изкарват танцьори да изиграят Дунавско хоро. В този момент аз, щастлива, доволна, превъзбудена, слизам по стълбите, за да направя място на танцьорите и така се замотах!“, описва ситуацията изпълнителката на вечния хит „Водка с утеха“, предава България Днес.

Преслава допълва, че „вдигнала тези крака“ и се стоварила долу. „Паднах на чашата, която държах. Цялата се нарязах“, още потръпва от спомена певицата.

Попфолк дивата обаче се оказала мъжко момиче. Стиснала зъби въпреки нечовешките болки и продължила да пее. „Бях цялата в рани. Никой от публиката не обърна внимание на кръвта по роклята ми“, спомня си тя.

Преслава обаче не се сърди на своите фенове. Дори намира извинение за безучастността им. „В такива ситуации не знаеш какво да направиш“, смята едно от златните момичета на БГ фолка. Изненадващо, певицата не акцентира на нараняванията си, а на изцапаната рокля. „Суетна съм и това не ми беше приятно“, признава певицата.

Преслава стоически издържала до края, но веднага след това потърсила медицинска помощ. Гласовитката от Добрич се радва най-много от това, че по лицето й не останали белези от жестокото порязване с натрошената чаша. През годините след този инцидент звездната изпълнителка промени до неузнаваемост визажа си и вероятно дори да е имало следи от парчетата стъкло, те са били заличени чрез многобройните процедури.

Едва наскоро пък почитателите на Преслава узнаха една дълго пазена лична тайна на своята любимка. Преди няколко години тя имала интимна забежка с не по-малко звездния си колега Константин. Според хора от фолксредите обаче връзката им била мимолетна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ