Роксана брани Диона: Не взима наркотици и не пие! Обади ми се, ето какво ми каза

Image_16923920_40_0

„Диона беше много уплашена и притеснена. Обади ми се и говорихме до сутринта“. Това каза в студиото на Нова телевизия колежката й Роксана. Заловената да шофира с кокаин в кръвта певица е първа приятелка на Роксана, довери самата изпълнителка на хита с близо 6 милиона гледания „Марине, Марине“.

„Аз обаче съм против така да се натискат хората, както направиха с Диона. В първия момент реакцията ми беше много бурна, много гневна, но после си казах: „Всички сме хора, всички сме грешни“, добави Роксана.

Тя каза още, че е много изненадана от случилото се с Диона. По думите й нейната колежка не само не употребява наркотици, но дори и не пие.

„Никога не съм била свидетел и преди това да е шофирала в такова състояние“, категорична е мургавата гласовитка.

Роксана не скрива, че е голям противник на дрогата. Тя довери, че казала наскоро на 22-годишния си син: „Това, мамо, е отрова, и ако вземеш, ще умреш“.

Певицата призна, че нейната сватба с по-младия й избраник наистина ще се случи в средата на юни. „Ще бъде много щура“, обеща тя.

На купона в Арбанаси за младоженците ще пеят най-известните звезди на попфолка у нас, издаде бъдещата булка. Роксана обаче „забрави“ да уточни, че събитието ще събере близки и гости на певицата и любимия й мъж в заведението на съпруга на най-актуалната поп фолк звезда в момента – Галена, предава България днес.

За изненаданите от отсъствието й от сцената изпълнителката обясни, че това се дължи на сериозен проблем с гласните струни.

„Откриха ми киста на дясната гласна струна. шок!“, описа накратко проблема Роксана. Лекарите й пояснили, че се е образувала от много пеене с капацитет над нормалното. „Аз пея така вече 30 години. И да не ме бяха оперирали, пак щях да пея“, сигурна е певицата. За щастие в нито един момент нямало опасност да загуби гласа си. Най-мъчителното за Роксана обаче било събуждането след упойката. „Не мога да си изпия кафето, да си запаля вкусната цигара“, жалва се Роксана.

Днес тя отново е във форма и ще го докаже с големия си концерт през март. Певицата признава още, че по време на възстановяването си често е изпадала в депресивни състояния. „Много ми помогна човекът до мен. Той е интелигентен, умен, възпитан, уравновесен, говори шест езика“, хвали бъдещия си брачен партньор Роксана.

Двамата планират за живеят между България и Германия, която блондинът моторист от бандата „Ангелите на ада“ се подвизава от няколко години. „Да, по-млад е, но сме родени в един месец, той е на 8-ми октомври, аз – на 4-ти“, сподели Роксана.

Тя призна, че големият й син отначало не приел възторжено избраника й. „Малкият беше по-добронамерен. Той обаче на няколко пъти ме депресира, защото след операцията непрекъснато питаше: „Мамо, ама защо ти е такъв гласът, ще пееш ли пак?“. Докато големият ми даде страшен кураж, като ми каза: „Скоро ще пееш като звяр!“, разказа Роксана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ