Катето Евро натъжи България с думи за края си, притеснява се кой ще гледа домашните й любимци

катето евро

За повечето българи актрисата Катерина Евро е постоянен източник на добро настроение, забавление и купон. Тя наистина е забележителна в поддържането на този образ пред публиката. Като всеки обаче и за нея има моменти на нерадостни мисли.

Катерина Евро публикува в Инстаграм много мил и трогателен пост посветен на нейното куче Рей. От него обаче се разбира, че звездата на комедията е спохождана от мисли за най- лошото.

Евро споделя, че се притеснява какво ще стане с Рей и другите й кучета, ако вече не е на този свят и споменава, че вече не е в първа младост, пише Vihrogon.

Разбира се, подобни мисли не са чужди на всички стопани на домашни любимци, които са привързани към тях.

Доза песимизъм и минорни мисли за бъдещето обаче се забелязаха и в други скорошни изяви на Катерина Евро, например в предаването на Мартин Карбовски B YouYube.

От друга страна, актрисата все още има таланта и ентусиазма да се раздава на дансига. Заедно със сина си Сашо Кадиев тя показва енергия на дансинга и купонджийски дух в нов рекламен клип за верига ресторанти. Катето Евро се похвали с видеото, което сподели в личния си профил в Инстаграм.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ