Злобен старец превърна живота на кърджалийци в ад: Замеря деца с картофи от терасата

площадка

Игрището е в окаяно състояние, но поне има надежда за децата. Там ще се изгради спортен комплекс за няколко вида спорт. Финансирането вече е осигурено.

В очакване на строителните дейности обаче, хлапетата от съседните блокове във „Възрожденци“ използват всяка свободна минута, за да ритат на терена. Докато не се появи ядосаният пенсионер.

Старец периодично води „бойни действия“ срещу децата. Замерва ги с картофи от терасата, слиза долу, за да ги заплашва. Последният сблъсък е от тази неделя, пише 24rodopi.com, позовавайки се на майка на едно от хлапетата.

„Беше им взел футболната топка и не искаше да им я върне. Трябваше да се намеся, а той започна да заплашва. „Викни, ако трябва и съпруга си, че да го застрелям и него“, ми каза.

В крайна сметка върна топката на децата. Но такава злоба към хлапета не съм виждала. Какво правят тези деца? Играят футбол, не се занимават с глупости, какво му пречат?“, споделя майката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ